Виховна година "День Європи"

У рамках заходів, приурочених до Дня Європи у 9-А класі було проведено виховну годину. Учні класу разом з класним керівником Костак Д. М. запросили гостей у мандрівку "Європа - наш спільний дім" під девізом "Ми маємо бути зрозумілими Європі, а Європа - нам!".

Для громадян нашої держави вже стало доброю традицією святкувати День Європи в Україні. Щорічно в третю суботу травня жителі України відзначають день спільних цінностей, спільнот історії всіх націй континенту.

Увазі гостей було запропоновано послухати віртуальний екскурс у глибину віків. Адже розвиток України був і залишається нерозривно пов’язаний із розвитком європейської спільноти.
Учні 9-А класу розповіли запрошеним на свято про Європейський Союз, причини його утворення та його функції. Особливу увагу було звернено на європейські цінності. Після перегляду чергового відеоролику "Для всіх, як для себе", було представлено малюнки учнів про євроінтеграцію України.
Сподіваємось, що наша країна теж незабаром стане членом ЄС, адже у Європі - історичний шанс України розкрити свій потенціал.

День Європи

День ЄвропиДень Європи

День Європи

День ЄвропиДень Європи

Кiлькiсть переглядiв: 499